Historia

[alus_section_title title=”Historia” style=”bordered” font_size_title=”30″ font_weight_title=”400″]

EGEN TILLVERKNING AV TRÄDGÅRDSPRYDNAD.

 

HJ’s hantverk är något som jag fört vidare efter min fars Arne Johnssons bortgång 2016, på grund av vissa omständigheter i mitt liv vid detta tillfälle blev valet enkelt för mig och jag kände ett driv i att föra min fars arbete och ideer vidare, skillnaden är att jag nu ska försöka driva det i företagsform till skillnad ifrån min far som var en så kallad uppfinnare och älskade att exprimentera. Han utvecklade sina ideer till en färdig och fungerande produkt för att sedan ta sig ann de nya utmaningar som han hela tiden grubblade på.

 

När jag började sälja mina produkter på Varbergs torg 2017 blev jag lite förvånad över att det fortfarande verka finnas en marknad för denna typ av produkter, framförallt äldre kunder som kunde relatera till en svunnen tid då dessa produkter inte var så ovanliga på torg och marknader.

 

Under 2018 kommer jag att ta fram en del produkter som man kunde se i trädgårdarna för ca: 30-40 år sedan då jag nu fått en hel del önskemål från den äldre kundskaran. Jag kommer även att marknadsföra mig mer på nätet som är en viktig del framförallt under vinterhalvåret då marknader och torg går i ide.

 

 

SÅNGARE OCH LÅTSKRIVARE

Vid sidan om HJ’S Hantverk är jag även sångare och låtskrivare och tillbringar en hel del tid i min hemstudio. Den mesta tiden gällande musikskapandet går ni till mitt Viking metalband FROM NORTH som grundades 2017 men skriver även lugnare tongångar när lusten faller på.

 

%d bloggare gillar detta: