Om Varbergs vindflöjlar

Varbergs Vindflöjlar är något som jag fört vidare efter min fars Arne Johnssons bortgång 2016, på grund av vissa omständigheter i mitt liv vid detta tillfälle blev valet enkelt för mig och jag kände ett driv i att föra min fars arbete och ideer vidare, skillnaden är att jag nu ska försöka driva det i företagsform till skillnad ifrån min far som var en så kallad uppfinnare och älskade att exprimentera. Han utvecklade sina ideer till en färdig och fungerande produkt för att sedan ta sig ann de nya utmaningar som han hela tiden grubblade på.

När jag började sälja mina produkter på Varbergs torg 2017 blev jag lite förvånad över att det fortfarande verka finnas en marknad för denna typ av produkter, framförallt äldre kunder som kunde relatera till en svunnen tid då dessa produkter inte var så ovanliga på torg och marknader.

Under konstruktion!

Under utveckling!

Vad gör jag mer!

Sångare & låtskrivare.
Vid sidan om Varbergs Vindflöjlar är jag även sångare och låtskrivare i Viking metalband FROM NORTH som grundades 2017 men skriver även lugnare tongångar när lusten faller på.From-North-Håkan-Johnsson

kommer snart!

Kommer snart!

Kommer snart!

Gammalt blir till nytt!

Under konstruktion!

%d bloggare gillar detta: